HJEMMEGYM

Er du en av mange som har inngått et, eller flere nyttårsforsett, bare for å ende opp som "støttemedlem" i ditt lokale trenings studio? 

 

Trening er en investering i både helse og trivsel, men ikke alle får like mye ut av investeringen som man gjerne skulle ønske.  Det kan ha sine praktiske årsaker, så som reisetid, kostnader, dårlige bussruter, mangel på parkering med mer, og det kan ha med tid og motivasjon å gjøre.

Motivasjon kan vi ikke gi deg, men med et hjemmegym vil du aldri oppleve kø foran apparatene, det er aldri stengt, og reisetiden er lik null.  Ja, man kan faktisk trene mens man ser favoritt serien sin på Netflix, så det fins få "unnskyldninger" for å la være når man har sitt eget studio.  Men husk, du må ta hviledager og, trening handler like mye om restitusjon som om å holde pulsen oppe.

Altmuligmann 1 selger ikke trenings apparater, men vi kan hjelpe deg med å velge gode apparater, i henhold til ditt personlige program og målsetninger.  I tillegg kan vi både planlegge og konstruere arealet du vil bruke til ditt hjemmegym, og vi kan tilrettelegge eventuelle behov som gulvbeskyttelse, lyddemping, integrerte vegg og tak fester, vegg til vegg speil med mer.

Nøkkelord:

- Gymfloor.

- Lyddemping.

- Trenings utstyr.

- Musikk og TV.

COMBINED EXPERIENCE
We have the know-how you need